Japonský krájač Grand Chef Takayuki je ideálny na krájanie mäsa, rýb, zeleniny a ovocia. Čepeľ je vyrobená zo švédskej nehrdzavejúcej ocele BOHLER-UDDEHOLM. Dĺžka čepele 240 mm,...
nůž univerzální Utility 130 mm série Manmosu Exclusive vykošťování, špikování, kuchání ryb a drůbeže nahradíte velký šéfkuchařský nůž - pro přesné a...
Nůž Utility 128 mm ze série SOK Cocobolo White Damascus. Skvělý pro krájení ovoce a zeleniny bez rozmačkání a deformace. Zvládne také vykosťování, špikování,...
Japonský kuchársky nôž Chef/Gyuto s čepeľou z nehrdzavejúcej ocele TUS Hi-Carbon a klasickou rukoväťou z westernovej preglejky s tromi nitmi. Dĺžka čepele 210 mm.
Nůž vykosťovací Boning 165 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & vykošťování masa & oddělování kůže, chrupavek a šlach & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská...
Nůž vykosťovací Boning o délce ostří 155 mm & série Dellinger Carbon Fragment & vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & kuchařský nůž v japonském stylu &...