Japonský kuchársky nôž Kanetsugu Kiritsuke/Sujihiki s jadrom z práškovej ocele SPG2, 62 vrstvami damaškovej ocele, so 7-hrannou japonskou rukoväťou. Dĺžka čepele 240 mm.
Japonský kuchársky nôž Kanetsugu Kiritsuke/Chef s jadrom z práškovej ocele SPG2, 62 vrstvami damaškovej ocele a 7-hrannou japonskou rukoväťou. Dĺžka čepele 210 mm.
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli...
Japonský kuchársky nôž Chef/Gyuto Hokiyama Sakon+ Vee-tech s dĺžkou čepele 210 mm. Inovatívny prístup k rezaniu inšpirovaný novými technológiami, funkčnosťou a klasickým...