Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger German Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood s ozdobným nýtem a znakem samuraje. Nůž...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Rose Wood Damascus z damaškové oceli s jádrem 10Cr15CoMoV - ekvivalent japonské VG-10, s vysokou tvrdostí a...
Nůž vykosťovací Boning ze série Dellinger Essence s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood. Přesné a snadné vykosťování a špikování masa. Délka...
Lehký a praktický zavírací filetovací nůž Dellinger s pružnou čepelí z oceli 3Cr13 a odolnou black-coating úpravou. Ergonomická protiskluzová rukojeť skvěle sedí v ruce a v...
Nůž filetovací flexi Vohejbák ze série Dellinger Essence s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood. S tímhle flexi nožem se kůže zbavíte rychle...
Kuchařský plátkovací nůž ze série Dellinger Okami 3 layers AUS10 s jádrem z japonské oceli AUS-10 a kulatou rukojetí z materiálu G10 s ozdobným nýtem. Nůž je ideální pro krájení...
Plátkovací nůž Slice ze série Dellinger Carbon Fragment s čepelí z damaškové oceli a rukojetí z karbonu. Ideální nůž pro plátkování a krájení na tenké plátky. Délka ostří 170 mm.
Japonský vykosťovací a filetovací nůž Boning Flexi ze série Suncraft SENZO CLAD z 3 plátové oceli AUS-10 s rukojetí z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Skvělý nůž pro...
Filetovací řeznický nůž ze série Pirge BUTCHER'S z německé nerezové oceli 1.4116. Ergonomická rukojeť v červené barvě je vyrobena ze vstřikovaného polyamidu PA6 v kombinaci s...
Japonský nůž Slicer Grand Chef Takayuki je ideální pro krájení a plátkování masa, ryb, zeleniny a ovoce. Čepel je vyrobena ze švédské nerezové oceli BOHLER-UDDEHOLM. Délka...
Japonský nůž šéfkuchaře Sabaki Honesuki Grand Chef Takayuki je ideální pro manévrování kolem kostí, ořezávání a přesné řezy v úzkých místech při dělení masa a vykosťování. Čepel...
Japonský kuchařský filetovací nůž Yanagiba ze série Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series s čepelí z oceli White Steel #3 HRC 60-61. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena ze...