nože GYUTO
Nože Gyuto patří k nejoblíbenějším japonským kuchyňským nožům, protože zvládnou téměř všechny úkoly v kuchyni. Jsou japonskou obdobou klasického evropského šéfkuchařského nože, ale díky tradičnímu japonskému zpracování nabízí vyšší ostrost, lepší vyvážení a preciznější práci. Gyuto je ideální na krájení a plátkování masa, filetování ryb, sekání bylinek i krájení zeleniny na tenké plátky.
Nejprodávanější
Nože Gyuto jsou japonskou obdobou klasického evropského šéfkuchařského nože a patří k nejuniverzálnějším kuchyňským nástrojům. Díky dlouhé a mírně zakřivené čepeli jsou ideální pro krájení masa, ryb, zeleniny i bylinek. Gyuto vyniká výborným vyvážením, extrémní ostrostí a komfortem při práci, a proto je oblíbený jak mezi profesionálními kuchaři, tak domácími nadšenci. S nožem Gyuto zvládnete sekání, plátkování i jemné krájení s maximální přesností.