pánve WOK
pánev WOK je ideální pro milovníky smažených a opékaných pochoutek asijské kuchyně. Tato pánev je v Asii považována za nejdůležitější část kuchyňského vybavení. Nejběžnější metodou použití je tzv. "stir-fry" což lze jednoduše popsat jako rychlé smažení při vysokých teplotách za stálého míchání a obracení. Pánev Wok však nemusíte používat jen na přípravu asijských jídel.
Nejprodávanější

Ocelový WOK s plochým dnem a dřevěnou odnímatelnou rukojetí je ideální pro stir-fry, smažení, dušení i pečení. Díky plochému dnu je vhodný i na elektrické sporáky. Tradiční...

Asijský ocelový WOK s kulatým dnem a dřevěnou rukojetí je ideální pro stir-fry, smažení, dušení i pečení. Díky kulatému dnu není vhodný na elektrické sporáky. Tradiční asijský...

Wok pánev SUPREME Line z litého hliníku s titanovým povrchem pro maximální odolnost a nepřilnavost - NENÍ URČENA PRO INDUKCE. Pánev je ideální pro milovníky zdravé přípravy...

Odolná Wok pánev ROCKER PLUS z litého hliníku s minerálním nepřilnavým povrchem - JE VHODNÁ PRO INDUKCE. Wok pánev je ideální pro stir-fry, smažení a opékání při přípravě...