Japanisches Schneidemesser Slice/Sashimi 210 mm aus der Serie Kanetsugu Miyabi Isshin. Es eignet sich hervorragend zum Schneiden, Würfeln und Würzen sowie für die Zubereitung...
nůž na pečivo Bread 215 mm série Buffalo Olive Octagon krájení bez drobení a mačkání dlouhá čepel s broušenými zuby na pravé straně kuchyňský nůž na pečivo v...
Dlouhý nůž se zubatým ostřím pro řezy bez drobení na chléb a pečivo Bread 200 mm série SOK Cocobolo White Damascus. Je navržen pro krájení chleba, baget, rohlíků bez rozmačkání...
Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu a maso & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka ostří 210 mm
Japanisches Slice/Sujihiki-Kochmesser mit Klinge aus rostfreiem Molybdänstahl und klassischem Griff aus westlichem Harz mit drei Nieten. Klingenlänge 240 mm.
Kiritsuke / Chef 210 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD...
Diese Website verwendet Cookies. Durch das weitere Surfen auf dieser Website erklären Sie sich mit deren Verwendung einverstanden. Mehr Informationen hier.