Nôž šéfkuchára Chef/Gyuto zo série Dellinger Blue Stone VG-10 Damascus s čepeľou z japonskej damaškovej ocele VG 10 a rukoväťou zo stabilizovaného tyrkysu. Ideálne na krájanie,...
Nôž šéfkuchára Chef/Gyuto 210 mm zo série SOK Cocobolo White Damascus je skvelý na krájanie, plátkovanie, čistenie, kolískové krájanie mäsa, ovocia, zeleniny a byliniek. Nôž...
Nůž Kiritsuke/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí...
Nůž Kiritsuke/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS...
Japonský kuchársky nôž WA-Kengata Gyuto od Sakai Takayuki s osemhrannou rukoväťou zo zelkovového dreva, mahagónovým bolsterom a čepeľou dlhou 190 mm. 33 vrstiev damasteelovej...
Japonský kuchársky nôž WA-Gyuto od Sakai Takayuki s osemhrannou rukoväťou zo zelkovového dreva, mahagónovou záštitou a dĺžkou čepele 210 mm. 33 vrstiev damasteelu, jadro z ocele...
Japonský kuchársky nôž Gyuto/Chef zo série Kanetsune Damascus Namishibuki. Čepeľ noža tvorí 101 vrstiev damaškovej ocele s jadrom z vysokobrúsenej práškovej ocele s tvrdosťou...
Robustný kuchársky nôž Kiritsuke Gyuto/Chef Dellinger Professional s jadrom z ocele 10Cr15CoMoV, vloženým medzi 6 vrstiev 2 nerezových damaškových ocelí. Trblietavý damaškový...
Japonský kuchársky nôž Gyuto zo série Kanetsune KC-200 s čepeľou s jadrom z ocele VG-10 HRC 60-62, vloženou medzi 33 vrstiev damaškovej ocele. Rukoväť je vyrobená z materiálu...
Japonský kuchársky nôž Gyuto/Chef zo série Kanetsune KC-100 s jadrom z ocele VG-10, 33 vrstiev damascénskej ocele. Klasická rukoväť z preglejky s tromi nitmi. Dĺžka ostria 210 mm.
Kuchynský nôž Gyuto/Chef 8" Dellinger HARUKAZE Professional Damascus s jadrom z ocele AUS- 10 , 67 vrstiev damaškovej ocele (damascus steel). Rukoväť vo westernovom štýle je...
Japonský kuchársky nôž Kanetsugu Kiritsuke/Chef s jadrom z práškovej ocele SPG2, 62 vrstvami damaškovej ocele a 7-hrannou japonskou rukoväťou. Dĺžka čepele 210 mm.
Japonský kuchársky nôž Gyuto/Chef zo série Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus s ultra ostrým rezným jadrom z japonskej ocele VG10, vloženým medzi 66 vrstiev . Skvelý nôž na...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 180mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade &...
Kuchynský nôž mini-Chef z japonskej série Suncraft Senzo Classic Damascus s ultra ostrou reznou čepeľou z japonskej ocele VG10, vloženou z každej strany medzi 16 vrstiev mäkkej...
Japonský nôž šéfkuchára Gyuto/Chef zo série Suncraft Senzo Universal Tsuchime s jadrom z ocele VG- 10 , vloženým medzi 66 vrstiev damaškovej ocele, a západnej ergonomickou...
Japonský nôž šéfkuchára Chef/Gyuto zo série Suncraft Senzo Classic Damascus s ultra ostrým rezným jadrom z japonskej ocele VG10, vloženým z každej strany medzi 16 vrstiev mäkkej...