33 layers VG-10

Sakai Takayuki 33 layers VG-10 je vysoce kvalitní japonská sada kuchyňských nožů, která kombinuje tradiční japonské řemeslné zpracování s moderními materiály. Nože jsou známé svou precizností, ostrostí a dlouhou životností, díky čemuž jsou oblíbené mezi profesionálními kuchaři i nadšenci.

Hlavní charakteristiky této sady:

  • 33 vrstev damascénské oceli: Každý nůž v sadě je vyroben z 33 vrstev nerezové oceli, což vytváří unikátní vzor na čepeli, typický pro damascénskou ocel. Tento vrstvený design nejen zlepšuje pevnost čepele, ale také dodává noži estetický vzhled.

  • VG-10 jádro: Jádro čepele je vyrobeno z VG-10 oceli, což je jedním z nejlepších materiálů používaných při výrobě kuchyňských nožů. VG-10 ocel je známá svou vynikající odolností proti korozi a schopností udržet ostrý řez po dlouhou dobu

  • Tradiční japonská výroba: Nože Sakai Takayuki jsou ručně vyráběné v oblasti Sakai, která je po staletí centrem japonské výroby nožů a mečů. Tento tradiční přístup je zárukou špičkové kvality a preciznosti.

  • Všestrannost: zahrnuje několik druhů nožů, jako jsou gyuto (nůž na maso), santoku (univerzální nůž) a petty (menší nůž), což zajišťuje, že pokryje většinu potřeb v kuchyni.

Sakai Takayuki 33 layers VG-10 sada nožů je ideální volbou pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní, esteticky atraktivní a funkční kuchyňské nože, které vydrží dlouhé roky.

Nejprodávanější

nůž Chef/Gyuto 180mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
 
4 899 Kč
Nůž Petty 120mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
 
3 399 Kč
nůž Kengata Chef 190mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
 
5 399 Kč
Nůž Kengata Santoku 160mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
 
4 499 Kč
Nůž Slice/Sujihiki 240mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
 
4 969 Kč
Nůž Chef/Gyuto 240mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
 
6 299 Kč
Nůž Nakiri 160mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
 
4 899 Kč
8 položek celkem
nůž Chef/Gyuto 180mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
4 899 Kč

Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto od japonské firmy Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost cca 60 HRC. Rukojeť z mahagonu, délka ostří 180 mm.

Kód: 07394
Nůž Kengata Slicer/Sujihiki 270mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
7 399 Kč

Japonský kuchařský nůž Kengata Slicer od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 270 mm.

Kód: 07398
Nůž Petty 120mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
3 399 Kč

Kuchyňský nůž Petty od Sakai Takayuki. Čepel ze 33 vrstev oceli damasteel s jádrem z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu. Délka čepele 120 mm.

Kód: 07389
nůž Kengata Chef 190mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
5 399 Kč

Japonský kuchařský nůž Kengata, Bunka Chef 190 mm s délkou čepele 190 mm a rukojetí z mahagonu. 33 vrstev damasteel oceli, jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-62.

Kód: 07400
Nůž Kengata Santoku 160mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
4 499 Kč

Japonský kuchařský nůž Kengata Santoku od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 160 mm.

Kód: 07399
Nůž Slice/Sujihiki 240mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
4 969 Kč

Japonský kuchařský nůž Slice/Sujihiki od Sakai Takayuki. 33 vrstev damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.

Kód: 07397
Nůž Chef/Gyuto 240mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
6 299 Kč

Japonský kuchařský nůž Chef od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.

Kód: 07396
Nůž Nakiri 160mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10
4 899 Kč

Japonský nůž na zeleninu Nakiri od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel s jádrem z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu. Délka čepele 160 mm.

Kód: 07393