BIO pepř z Kampotu
Kuličky černého pepře organické kvality pochází z tradičního pepřovníku Piper nigrum. Ekologicky pěstovaný Kampotský pepř je pečlivě ručně sbírán a tříděn. Jeho 100% přírodní zpracování znamená také až 3 dny sušení na slunci. Díky tomu zčerná do typické barvy pepře.
Ze zeleného pepře, tedy z původně čerstvých plodů se sušením stane pepř černý. Na slunci získá nejen barvu, ale jeho charakteristické chutě i vůně se zdokonalí. Vzniká tak unikátní pepř z Kampotu, který milují nejen Michelinští kuchaři. A co teprve jedinečnost fermentovaného Kampotského pepře, zkuste ho také!
Kampotský pepř La Plantation
Nezaměnitelná chuť pepře z Kampotu vás uchvátí. Takový gurmánský zážitek z jiného pepře nepoznáte. Je to unikátní „terroir“, který dělá z tohoto pepře proslulý kvalitní pepř. Naše pepře z La Plantation svůj jedinečný původ dávají na odiv certifikátem PGI.