Prodejny Dellinger a Nože zVostra: 1.5.-ZAVŘENO a 8.5.-ZAVŘENO
Tradiční čínský nůž Cleaver 200 mm
Kód produktu: PO-2500500
Tradiční čínský nůž Cleaver 200 mm
Loading...

Tradiční čínský nůž Cleaver 200 mm

Kód produktu: PO-2500500

Tradiční univerzální čínský nůž TAO. Všestranný nůž na krájení a sekání zeleniny a masa. Ergonomicky tvarovaná rukojeť asijského stylu je vyrobena z dubového dřeva. Délka ostří 200 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
7.5.2025
849 Kč 702 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Čínský univerzální nůž TAO Chukabocho

V Číně se tento typ nože nazývá TAO, což znamená meč a od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako šéfkuchařský nůž, který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.

Ergonomická rukojeť asijského stylu je vyrobena z protiskluzového dubového dřeva. Práce s nožem je velmi pohodlná obzvláště, když držíte nůž po dlouhou dobu.

Parametry nože:

Celková délka: 320 mm
Délka ostří: 200 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 310 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.31 kg
EAN: 4541319194067
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Cleaver "TAO"
Produkt naleznete v této kategorii
Sekiryu Stainles Steel 420 J2

Sekiryu je japonská značka specializující se na výrobu kuchyňských nožů a nástrojů. Nože Sekiryu jsou často považovány za cenově dostupnou volbu pro ty, kteří chtějí vyzkoušet japonské kuchyňské nože bez nutnosti velké investice. Značka kombinuje tradiční japonské řemeslné techniky s moderními výrobními postupy, aby vytvořila produkty vhodné pro každodenní použití v kuchyni.

#showmore#