Cukrářský nůž Kanetsune na prokrajování korpusů dortů - hladký 350 mm
Kód produktu: KNTN-KC-034
Cukrářský nůž Kanetsune na prokrajování korpusů dortů - hladký 350 mm
Loading...

Cukrářský nůž Kanetsune na prokrajování korpusů dortů - hladký 350 mm

Kód produktu: KNTN-KC-034

Japonský hladký cukrářský dortový nůž z nerezové oceli AUS-8 stainless steel, s rukojetí z materiálu Plywood. Délka ostří 350 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (4 ks)
14.5.2025
3 199 Kč 2 644 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Dortový cukrářský nůž na prokrajování korpusů dortů

Hladkým dlouhým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Můžete si jím pomoct při přenášení jednotlivých kousků a díky pružné flexi čepeli se s nožem dobře roztírají krémy na dortech, řezech a roládách dohladka. Čepelí nahřátou v horké vodě velmi snadno rozetřete čokoládu na dezertech a zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Tyto nože dobře fungují i při krájení pečiva, toustového chleba, baget a dalších pekařských výrobků, stejně tak i na okrajování kebabu, nebo stahování kůže při filetování ryb. Rukojeti jsou vyrobeny z materiálu Plywood, flexi čepele pak z nerezové oceli AUS-8.


  • •Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.19 kg
EAN: 4956856720349
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 301-350 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
výroba: Japonsko
Produkt naleznete v této kategorii
cukrářské nože

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#