Cukrářský nůž na prokrajování korpusů dortů - hladký 400 mm
Kód produktu: KNTN-KC-035
Cukrářský nůž na prokrajování korpusů dortů - hladký 400 mm
Loading...

Cukrářský nůž na prokrajování korpusů dortů - hladký 400 mm

Kód produktu: KNTN-KC-035

Japonský cukrářský dortový nůž od Kanetsune z nerezové oceli AUS-8 stainless steel, s rukojetí z materiálu Plywood. Délka ostří 400 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (3 ks)
14.5.2025
3 466 Kč 2 864 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Cukrářský nůž na prokrajování dortových korpusů

Hladkým dlouhým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Můžete si jím pomoct při přenášení jednotlivých kousků a díky pružné flexi čepeli se s nožem dobře roztírají krémy na dortech, řezech a roládách dohladka. Čepelí nahřátou v horké vodě velmi snadno rozetřete čokoládu na dezertech a zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Nože Kanetsune Seki dobře fungují i při krájení pečiva, toustového chleba, baget a dalších pekařských výrobků, stejně tak i na okrajování kebabu, nebo stahování kůže při filetování ryb. Rukojeti jsou vyrobeny z materiálu Plywood, flexi čepele pak z nerezové oceli AUS-8.


  • •Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.21 kg
EAN: 4956856720356
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 351-400 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
výroba: Japonsko
Produkt naleznete v této kategorii
cukrářské nože

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#