Degustační sada 11 Kampotských pepřů
Kód: DL-DEGU-KP11Související produkty
Degustační sada pro milovníky grilování, BBQ koření v nejvyšší kvalitativní úrovni s Kampotským pepřem. Vše v organické kvalitě, pouze cca 5% soli, špičková koření a maximum...
Degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných chutí! Výběr čtyř legendárních druhů Kampotského pepře farmy La Plantation -...
Dárková degustační sada která chutná i pomáhá! Výběr těch nejlepších pepřů Kampotu v dřevěné dárkové kazetě potěší u Vás, 250 Kč z každé této sady kterou pro Vás osobně...
Dodejte vašim jídlům originální nádech Asie! Galangal se krom své výrazné a skvělé chuti může pyšnit především jeho blahodárným vlivem na lidský organismus. Koření podobné...
Fair Trade koření s jemným a intenzivním aroma máty, eukalyptu a kafru, které rozdovádí Vaše chuťové pohárky! Má nejen skvělou chuť, ale i antimikrobiální účinky a je to zázrak...
Divoký zázvor z La Plantation je oddenek divokého zázvoru, rostoucího v původním lese severních provincií Kambodži. Je exkluzivně sbírán pro La Plantation a na naší farmě...
Dřevěný hmoždíř, ručně vyrobený v Kambodži z palmového dřeva (nikoliv z palmy olejné), pochází z regionu Siem Reap. Jeho unikátní dřevěný design vám poslouží nejen jako...
Fire Camp Rub skrývá nebývalé aroma zauzeného červeného a černého Kampotského pepře, zauzené papriky a dalších lokálních khmerských koření ve špičkové kvalitě La Plantation -...
Detailní popis produktu
Všech 11 Kampotských pepřů v degustační sadě
Nekompromisní sada špičkových Kampotských pepřů z pepře černého (Piper Nigrum), ale i dlouhého pepře (Piper Retrofractum), jehož fermentovaná varianta překvapila i Radka Kašpárka.
- černý Kampotský pepř
- červený Kampotský pepř
- bílý Kampotský pepř
- fermentovaný Kampotský pepř
- červený fermentovaný Kampotský pepř
- zelený Kampotský pepř
- černý zauzený Kampotský pepř
- bílý zauzený Kampotský pepř
- dlouhý červený pepř
- dlouhý fermentovaný pepř
- perličky z dlouhého pepře
Kampotský pepř
není legendou mezi gurmány bezdůvodně. Díky pěstování tradičními metodami, ručnímu sklízení, třídění a sušení na slunci získává neopakovatelné chuťové vlastnosti. Velká degustační sada obsahuje šest vzorků suchých Kampotských pepřů do mlýnku a dva fermentované - jedinečné měkké a křupavé pepře, které se vymykají nejen fantastickou chutí a vůní, ale i křupavou a měkkou strukturou - až k Vám domů si donesou vláhu kterou získaly ještě v Kambodži na pepřové plantáži, nikdy totiž nebyly usušeny.
V Kampotu se ale pěstuje i dlouhý pepř, který jsem do této velké degustační sady také zahrnul a to hned ve třech podobách včetně jedné fermentované.
Jak postupovat při degustaci Kampotského pepře?
Pokud jste ještě nevyzkoušeli žádný, ochutnejte jako první vzorek č. 4, na který nepotřebujete mlýnek. Pomalu jej rozkousejte (ano, rozkousejte pepř), zavřete u toho oči a představte si steak s takto dokonalou chutí pepře, ranní krémová míchaná vajíčka a nebo pepřovou omáčku - dokonalý je prostě všude.
K těm ostatním (suchým, nefermentovaným) budete potřebovat mlýnek, nejlépe s keramickou mechanikou a nebo ještě lépe s keramickou mechanikou a ručně vyrobený v ČR.
Dlouhý suchý červený pepř pak můžete rozdrtit v hmoždíři a nebo na něj existuje speciální mlýnek Peugeot.
Radek Kašpárek, Field Restaurant
Fermentované pepře jsem si opravdu oblíbil a strašně rád s nimi experimentuji v kuchyni.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.