Green Pepper Rub
Zcela jedinečná směs špičkových koření se zeleným Kampotským pepřem z La Plantation s kafrovou limetkou nejen na gril, ale i na vaření doma v kuchyni.
Hodí se nejen k hovězímu a vepřovému masu, ale i rybám, zelenině a nebo do zakysané smetany či majonézy. Zamíchejte do 100g cca čajovou lžičku a máte během chvilky úžasný dip k víkendové grilovačce.
Pokud necháte povolit máslo a dochutíte ho tímto kořením a položíte jej na hotový steak a nebo horkou topinku, ocitnete se v pepřovém ráji!
Zelený dehydrovaný Kampotský pepř je chutí a vůní díky unikátní metodě sušení bez přístupu světla nejblíže čerstvému zelenému Kampotskému pepři a v této směsi naplno ukazuje svou krásu.
Obsahuje pouze 4-5g soli a rovnou té nejkvalitnější - solného květu z Kampotu. Díky tomuto přístupu a kvalitě komponent vydrží 50g balení tak jako běžné 200g dózy z pultů grilovacích obchodů - dávkovat s citem, zhruba 1/4 oproti tomu co jste zvyklí.