Použití divokého zázvoru?
Je stejně jako klasický zázvor používán v kuchyni na vaření jako velice intenzivní koření se svěří pepřovou chutí a citrusovými tóny. Intenzivní aroma divokého zázvoru Vás velmi překvapí - je mnohem intenzivnější, než běžný zázvor.
Divoký zázvor La Plantation je zpracován co nejdříve po sklizni, je tak maximálně zachována původní kvalita koření. K její uchování doporučujeme po otevření přechovávat zázvor v uzavřené nádobě, mimo dosah světla a na suchém místě.
Je tak intenzivní, že pro dochucení stačí půl čajové lžičky na dvě porce jídla. Může být použit od předkrmů až po dezerty.
Pro své zdraví jej můžete použít také s ovocnou šťávou do smoothie a nebo jen smíchat se šťávou z citronu.
Jako booster na každé ráno doporučujeme smíchat med s divokým zázvorem, kurkumou a mletým černým Kampotským pepřem.