Kuchařský nůž Gyuto/Chef 8" Dellinger Harukaze Professional Damascus 200mm
Kód produktu: HD16

Kuchařský nůž Gyuto/Chef 8" Dellinger Harukaze Professional Damascus 200mm

Kód produktu: HD16

Kuchyňský nůž Gyuto/Chef 8" Dellinger HARUKAZE Professional Damascus s jádrem z oceli AUS-10, 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel). Rukojeť západního typu je vyrobena z Pakka-wood a červené podložky z G10. Dárková krabička z borovicového dřeva. Délka čepele 200 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
29.4.2025
3 999 Kč 3 305 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž na maso Gyuto/Chef 8“ 200 mm Dellinger Harukaze - "jarní vánek"

Robustní, velmi ostrý nůž Gyuto/Chef 8“ Dellinger HARUKAZE s délkou čepele 200 mm z damascénské oceli damascus steel s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Gyuto Harukaze je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

Parametry nože Gyuto/Chef:

Celková délka: 325 mm
Délka ostří: 195 mm
Délka rukojeti: 135 mm
Hmotnost: 250 g

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.25 kg
EAN: 8594195884092
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Dellinger Harukaze Professional Damascus
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
exkluzivní, limitované edice a dárky