Detailní popis produktu
Kompozitní krájecí deska HASEGAWA 800x400x25 mm
Krájecí desky HASEGAWA řady FSR jsou inovativním řešením, které kombinuje tvrdé dřevěné jádro a elastomerové povrchy. Měkký vnější materiál účinně absorbuje nárazy ostrých japonských nožů, což pomáhá prodlužovat jejich ostrost. Navíc desky zabraňují klouzání potravin, což zaručuje přesné řezy. Díky této kombinaci dřeva a elastomeru jsou desky až o 30–50 % lehčí než klasické dřevěné nebo plastové varianty.
Desky HASEGAWA jsou držitelem certifikace SIAA ISO22196 a splňují přísné japonské hygienické normy pro kuchyňské vybavení, včetně EU 10/2011, EC1935/2004 a JP FOOD Sanit. Jejich povrch je antibakteriální a snadno se čistí bělicími a dezinfekčními prostředky.
Pro lepší stabilitu při práci doporučujeme umístit pod desku protiskluzovou podložku, vlhký hadřík nebo papírový ručník.
Parametry krájecí desky:
Rozměry: |
800 x 400 x 25 mm |
Barva: |
béžová |
Hmotnost: |
4900 g |
#ShowMore#
měkký povrch šetrný k čepeli
neklouzavý povrch
certifikace antibakteriálnosti SIAA ISO22196
odolnost vůči teplotám nad 90 °C
vhodné do myčky nádobí
|
odolné vůči dezinfekci a bělidlům
ekologičtější varianta díky menšímu množství plastu
profesionální série FSR vhodná pro gastronomické provozy
vyrobeno v Japonsku
|
|
Potřebujete poradit?
Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!
|
Použití a péče
Aby se zabránilo změně barvy, je třeba desku ihned po každém použití důkladně umýt jemným mycím prostředkem a důkladně vysušit.
Nepoužívejte při těžkém sekání a jiné náročné práci.
Nadměrné krájení na jedné straně desky a na malé ploše desky může mít za následek četné stopy po ostří a viditelné zvýšené opotřebení. Vyměňte strany desky a používejte obě rovnoměrně.
K dezinfekci desky nepoužívejte ultrafialové světlo, mohlo by dojít k trvalému zabarvení.
Viditelné skvrny na desce lze odstranit vhodnými bělicími prostředky.
V důsledku nadměrného používání jedné části desky se může objevit bílé zabarvení způsobené nahromaděním stop po noži. Jedná se pouze o vizuální efekt, který nediskvalifikuje desku z hlediska použití.
Pokud zjistíte dřevěné jádro, okamžitě přestaňte desku používat.
Lze mýt v myčce nádobí (s výjimkou lehké řady NSF).
|
Desku skladujte a používejte mimo dosah zdrojů ohně a tepla, protože by mohlo dojít k její deformaci.
Nestavte na desku horké hrnce, pánve, nádobí apod.
Desky používejte v teplotním rozmezí od -30°C až 90°C.
Pokud se deska deformuje, zahřejte ji na cca 80 °C (např. v troubě) a poté ji položte na rovný povrch a zatěžkejte ji něčím těžkým. Takto připravenou desku ponechte, dokud nevychladne.
Nepoužívejte prkénko k jiným účelům než ke krájení potravin.
Buďte opatrní při řezání kluzkých nebo zmrzlých produktů na desce.
Nepokládejte čerstvě usmažené potraviny přímo na desku, protože materiál při vysokých teplotách absorbuje olej a tuk, což způsobuje změnu barvy nebo zabarvení desky.
|
Japonská firma Hasegawa byla založena v roce 1955, původně se zaměřovala na výrobu lyží. Od roku 1992 se věnuje i produkci kuchyňských prkének a dalších nástrojů. Jejich speciální prkénka s dřevěným jádrem se rychle stala oblíbená jak v profesionálních, tak domácích kuchyních díky nízké hmotnosti, robustní konstrukci a jemnému povrchu šetrnému k ostří nožů.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
Japonská firma Hasegawa byla založena v roce 1955, původně se zaměřovala na výrobu lyží. Od roku 1992 se věnuje i produkci kuchyňských prkének a dalších nástrojů. Jejich speciální prkénka s dřevěným jádrem se rychle stala oblíbená jak v profesionálních, tak domácích kuchyních díky nízké hmotnosti, robustní konstrukci a jemnému povrchu šetrnému k ostří nožů.