Nůž Gyuto Hokiyama-Tosa-Ichi Tsuchime Bright 240 mm
Kód produktu: 151410/240

Nůž Gyuto Hokiyama-Tosa-Ichi Tsuchime Bright 240 mm

Kód produktu: 151410/240

Japonský kuchyňský nůž Gyuto/Chef ze série Hokiyama Tosa-Ichi Tsuchime Bright s ultra ostrým jádrem z japonské oceli Aogami Super a západní ergonomickou rukojetí z materiálu Pakka-wood. Délka ostří 240 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (1 ks)
14.5.2025
6 999 Kč 5 784 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Všestranný japonský nůž Gyuto pro dokonalé krájení

Robustní ostrý japonský nůž Gyuto ze série Hokiyama Tosa-Ichi Tsuchime Bright z japonské oceli AOGAMI SUPER (Blue Super Steel). Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití jako je krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dokonale vyvážená čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch) dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Gyuto:

Celková délka: 370 mm
Délka ostří: 240 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 225 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.15 kg
EAN: 8594195882623
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Hokiyama Tosa-Ichi Tsuchime Bright
výroba: Japonsko
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Tosa-Ichi Bright "Tsuchime Bright"

Hokiyama je japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí v městě Tosa v prefektuře Kóči a má bohatou historii sahající až do roku 1919. Společnost kombinuje tradiční japonské kovářské techniky s moderními technologiemi, aby vytvořila nože, které jsou ceněny jak profesionálními kuchaři, tak domácími nadšenci do vaření.

#showmore#