Japonský damaškový nůž KIYA 49 layers Kamagata 170 mm
Kód produktu: 3-29

Japonský damaškový nůž KIYA 49 layers Kamagata 170 mm

Kód produktu: 3-29

Japonský kuchařský nůž na zeleninu Kamagata KIYA 49 layers. Čepel je vyrobena z oceli Super-Gold. Délka čepele 170 mm, rukojeť ze dřeva Cocobolo.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (2 ks)
24.4.2025
13 799 Kč 11 404 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Damaškový japonský nůž na zeleninu Kamagata KIYA 49 layers

Tento exkluzivní nůž na zeleninu je vyroben z 49vrstvé damaškové oceli s jedinečným mramorovým vzorem, který je výsledkem mistrovského ručního kování. Jádro čepeli tvoří špičková Super-Gold prášková ocel, která zajišťuje chirurgickou ostrost, mimořádnou odolnost a dlouhotrvající řezné vlastnosti.

Rukojeť ze dřeva Cocobolo, jednoho z nejkrásnějších tvrdých dřev světa, pochází z Jižní Ameriky a dodává noži luxusní vzhled a dokonalou ergonomii.

KIYA nože se pyšní více než 220letou tradicí výroby v Japonsku, což z nich činí legendu mezi kuchyňskými nástroji. Dokonalý společník pro profesionální kuchaře i nadšené gurmány.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.166 kg
EAN: 8594195880209
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Santoku
série: KIYA 49 layers
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
nože SANTOKU / BUNKA

KIYA je jedna z nejstarších japonských společností specializujících se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a nástrojů. Založena v roce 1792 v Edo (dnešní Tokio), KIYA má více než 200 let zkušeností a tradice v kovářském řemesle.

#showmore#