Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Kód: K-HAUS7NA
Značka: Dellinger
1 999 Kč 1 652 Kč bez DPH
✅ Skladem (1 ks)
Gravírování ?

Nůž na zeleninu 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & krájení, plátkování, sekání & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 170 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž na zeleninu Nakiri Dellinger Okami 3 layers AUS10


Nůž na zeleninu svým tvarem připomíná sekáček na maso. S ostřím dlouhým 170 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Je vhodný i pro krájení a sekání tvrdé zeleniny jako je zelí nebo kapusta. Výška čepele Vám umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat a přenést do hrnce či pánve.





Už žádné škrábance na čepeli ...


Ostří nožů ze série Dellinger Okami 3 layers je tvořena jádrem z japonské oceli AUS-10 o tvrdosti 58-62 Rockwella, které je vloženo mezi 2 vrstvy nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Povrch nože je broušen do matného odstínu, tzv. stonewashed. Tato povrchová úprava snadno skryje škrábance. Díky mimořádné ostrosti a úhlu broušení 15 stupňů, si krájené produkty zachovají svůj tvar a strukturu.  

... pohodlná kulatá rukojeť


Rukojeť je vyrobena z materiálu G-10 a je zdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samuraje. Rukojeť skvěle padne do ruky a tím poskytuje pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.

Parametry nože:

 

 

Celková délka: 310 mm
Délka ostří:
170 mm
Délka rukojeti: 130 mm
Hmotnost: 260 g



Sada Dellinger Okami 3 layers:


Materiály a ostrost zůstávají. Mění se jen jejich tvar, velikost a celková hmotnost.




Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...

 


 Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

 Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.

 Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

 Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.

 Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.

 Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

 Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)

 Vyrobeno v Číně.


Aby byl vždy ostrý ...

 


 Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
 Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.

 Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.



Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: OKAMI 3 layers AUS10 series
Hmotnost: 0.26 kg
materiál čepele: japonská ocel AUS-10
materiál rukojeti: G-10
délka ostří: velké 160 - 200 mm
typ nože: na zeleninu (Nakiri)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: