Kampotský pepř fermentovaný 50g tubus + černý v mlýnku ZA POLOVIC
Kód: DL-KSP50TU-KBP60MILLSouvisející produkty
Degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných chutí! Výběr čtyř legendárních druhů Kampotského pepře farmy La Plantation -...
Ultimativní degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných chutí! 11 legendárních druhů Kampotského pepře farmy La...
Podmanivá chuť s unikátními tóny eukalyptu a máty, které byste u černého pepře asi nečekali. Charakteristická výrazná a zároveň komplexní chuť Kampotského pepře, sušeného na...
Green pepper rub je prvním grilovacím kořením s Kampotským pepřem na trhu, sestavený z nejkvalitnějších lokálních ingrediencí farmy La Plantation - záruka skvělé chuti, kterou...
Detailní popis produktu
Certifikovaný Kampotský pepř: Vysoce kvalitní chuť přímo z Kampotu
Ručně sbíraný a tříděný černý pepř z Kambodži vzniká sušením jedinečného Kampotského pepře. Pro černý Kampotský pepř jsou pracně sbírány krásné plody sytě zelené barvy. A ihned se zpracovávají.
Šikovné ruce kambodžských žen obírají jednu kuličku za druhou, třídí je a omývá. Následně se pepř až 3 dny suší na slunci, čímž zčerná a jeho bezkonkurenční chuť se vyladí k dokonalosti. Nezapomeňte ochutnat tento skvělý pepř i ve fermentované podobě!
Kampotský pepř La Plantation
Region Kampot pepři dává nezaměnitelný charakter. Je to právě unikátní „terroir“, který dělá z tohoto pepře světově proslulý vysoce kvalitní pepř. Nikde jinde na světě takový neroste. Proto má i tento náš černý pepř ochrannou známku původu certifikát PGI.
Kampotského pepře spotřebujete méně než běžného!
Kvalitní Kampotský pepř se vyznačuje intenzivní chutí a vůní, díky čemuž je tak proslaven a oblíben u profesionálních šéfkuchařů, ale i mistrů grilu a všech milovníků dobrého jídla. Díky tomu ho ale také spotřebujete méně než běžného pepře a v momentě kdy jím perfektně dochutíte jídlo bude dominovat jeho chuť dříve, než pálivost. Osobně to máme vyzkoušené na vlastních dětech.
PGI
Ruční sběr
Pečlivě, šetrně a ručně. Tak jsou sbírány jen ty zralé plodySušeno sluncem
Sušené na slunci pro přirozené vyladění dokonalých chutíFair trade
Spravedlivě odměníme práci farmářů a podporujeme místní rozvojFermentovaný pepř je závislost!
Díky fermentování v mořské soli ihned po sklizni si zelený pepř zachovává maximální čerstvost a měkkost jednotlivých zrnek. Jeho jedinečné aroma jej dělá favoritem nejen mezi sušenými pepři, ale stal se také nezbytnou přísadou Michellinských kuchařů, jako je Peter Sanchez Iglesias, Michel Roux Jr nebo třeba Tom Kerridge.
Dopřejte si jeho jedinečnou chuť, křupavost a vůni!
Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma.
Jeho vůně a unikátní chuť, doprovázena jemně pikantním nádechem, přetrvává po dlouhou dobu. Nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí, doprovázenou vůni medu, se vám doslova roztančí na jazyku.
Radek Kašpárek, Field Restaurant
Fermentované pepře jsem si opravdu oblíbil a strašně rád s nimi experimentuji v kuchyni.Rozsvítí Vaše oblíbená jídla!
Oceníte jej především při přípravě jemných omáček, ryb nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.
Fermentovaný pepř je vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation - chuť vás doslova ohromí!
Zkuste grilování jen se solí a pepřem - budete překvapeni, jak jednoduché je dochutit steak, i "obyčejná" vepřová kotleta dostane nový rozměr! K finálnímu dochucení doporučujeme Fleur de Sel z Kampotu - gurmánskou sůl nejvyšší kvality!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.