Kari lístky 10g
Detailní popis produktu
Kari lístky z Kambodži!
Kari původem z podhůří Himalájí je keř, který je rozšířený ve venkovských khmerských komunitách.
Listy kari se sbírají ručně a poté se ihned suší při nízké teplotě, aby si zachovaly pižmové, květinové aroma a vůni mandarinek!
Jsou součástí tradiční indické medicíny ajurvédy. Obsahují vitaminy A, C, E a z minerálních látek například železo, fosfor a vápník.


Jak používat kari lístky?
Používejte je se zázvorem a kokosovým mlékem k vaření zeleniny, jako je lilek, do jogurtových, česnekových a kořeněných marinád na jehněčí maso, s mušlemi nebo do těsta pita. Používá se také do kari pasty a polévek.
Nejintenzivnější vůně a chuti je možné dosáhnout tehdy, pokud se lístky krátce opraží na pánvi.

PGI

Ruční sběr
Pečlivě, šetrně a ručně. Tak jsou sbírány jen ty zralé plody
Sušeno sluncem
Sušené na slunci pro přirozené vyladění dokonalých chutí