Detailní popis produktu
Tradiční kmerské kari z Kambodži v tubusu!
Použili jsme pouze ty nejkvalitnější koření z lokálních zdrojů z Kambodži abychom připravili toto tradiční khmerské zelené kari. Příprava kari v Kambodži je samozřejmě z čerstvých surovin které Vám však touto cestou bohužel nemůžeme zprostředkovat. Abychom se tomu alespoň co nejvíce přiblížili, přiblížili jsme moment mletí surovin co nejvíce balení tak, aby bylo zachováno maximum z aroma a chuti těchto tradičních ingrediencí.


Pálivost khmerského zeleného kari!
Khmerská kuchyně je skutečně aromatická ale není tak pálivá, jak by se dalo vzhledem k lokalitě předpokládat. V zeleném kari naleznete tóny citronové trávy a dalších zelených koření spolu s pálivostí, byť v menší míře než jeho bratranci z Indie nebo Thajska.
Použití a složení zeleného kari s lemon grass!
Náš originální blend dominantní citronové trávy, zelených chilli papriček, kurkumy, zeleného dehydrovaného Kampotského pepře a Fleur de Sel dává zelenému kari typickou chuť používanou zejména v kombinaci se zeleninou, drůbeží, rybou nebo rýží. Časté je použití kokosového mléka a dušení pokrmů se zeleným kari i použití v polévkách.


PGI

Ruční sběr
Pečlivě, šetrně a ručně. Tak jsou sbírány jen ty zralé plody
Sušeno sluncem
Sušené na slunci pro přirozené vyladění dokonalých chutí