Kuchařský japonský nůž Gyuto 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series
Kód produktu: KNTN-KC-741
Kuchařský japonský nůž Gyuto 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series
Loading...

Kuchařský japonský nůž Gyuto 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series

Kód produktu: KNTN-KC-741

Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena z černého Plywood, se třemi nýty. Délka ostří 180 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
24.4.2025
2 321 Kč 1 918 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series

Kuchařský nůž Gyuto ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná.

Série nožů Kanetsune Honsho Kanemasa E-series kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli SK-95 a moderní technologie vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi ručně vyráběnými noži. Díky sníženému obsahu uhlíku je čepel nejen cenově dostupnější, ale také o něco tvrdší a méně náchylná k odštípnutí, přičemž si stále zachovává skvělé vlastnosti vysokouhlíkové čepele. Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Klasická západní rukojeť z černého Plywood je spojena s ostřím 3 nýty, což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Parametry nože:

Celková délka: 300 mm
Délka ostří: 180 mm
Délka rukojeti: 120 mm
Hmotnost: 135 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.135 kg
EAN: 4956856727416
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Honsho Kanemasa E-series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#