Japonský univerzální nůž Utility 120 mm ze série Kanetsugu PRO-J Hammer. Praktický nůž pro krájení, plátkování, čištění masa, ovoce, zeleniny a zpracování...
Kiritsuke / Chef 210 mm - Hokiyama Tsuchime Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD...
Japonský plátkovací nůž Slice/Sashimi 210 mm ze série Kanetsugu Miyabi Isshin. Je skvělou volbou při krájení, plátkování a špikování, a při přípravě hovězího...
Kuchařský nůž Chef ze série Kanetsugu PRO-J Hammer s čepelí s jádrem z oceli ZA-18 a ostřím o délce 200 mm je ideální pro krájení, plátkování a čištění...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli...