nůž šéfkuchaře 160 mm PIRGE GASTRO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť...
nůž šéfkuchaře 190 mm PIRGE GASTRO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť...
řeznický nůž na cibuli 190 mm PIRGE ECCO & speciální nůž nejen na cibuli & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) &...
řeznický nůž na cibuli 190 mm PIRGE DUO & speciální nůž nejen na cibuli & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE...
řeznický porcovací nůž 180 mm PIRGE PRO 2002 & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV &...
KB-614 nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & nerezová ocel 420J & rukojeť z plastu & délka čepele 40 mm
KB-614 nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání & nerezová ocel 420J & rukojeť z plastu & délka čepele 40 mm
extra ostrá škrabka Julienne s příčnou T čepelí z nerezové oceli (stainless steel)
kuchařská pinzeta na rybí kosti & žádné zbylé kosti v pokrmu & přesné a pohodlné uchopení kostí & 120 mm dlouhá & nerezová ocel
KC-750 Honesuki-Kaku 150 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 &...
KC-762 Santoku 180 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 &...
KC-749 Petty 150 mm, univerzální nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský univerzální nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 &...
KC-748 Petty 120 mm, univerzální nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský univerzální nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 &...
KC-745 Chef Gyuto 300 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická...
KC-744 Chef Gyuto 270 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická...
KC-743 Chef Gyuto 240 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická...
KC-742 Chef Gyuto 210 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická...
KC-741 Chef Gyuto 180 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická...
KC-956 Ko-Deba 105 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & malý filetovací nůž & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z...
KC-951 Gyuto/Chef 180 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z...
nůž na chléb a pečivo Bread 225 mm KIYA & japonský kuchařský nůž & steel Bohler Bleche & délka čepele 225 mm
KC-065 nůž na sýr japonský speciální nůž & nerezová ocel 420J2 stainless steel & klasická rukojeť z playwoodu & délka čepele 180 mm
KC-049 nůž na otevírání ústřic Kanetsune Oyster japonský nůž na otevírání ústřic & nerezová ocel 420J2 & dřevěná rukojeť ze dřeva ZELKOVA
Nastavení