Japonský univerzální nůž Utility 120 mm ze série Kanetsugu PRO-J Hammer. Praktický nůž pro krájení, plátkování, čištění masa, ovoce, zeleniny a zpracování...
Kuchyňský nůž Gyuto/Chef 8" Dellinger HARUKAZE Professional Damascus s jádrem z oceli AUS-10, 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel). Rukojeť západního typu je vyrobena z...
Japonský kuchařský nůž Kanetsugu Utility Sharpness Revolution 21 na okrajování ovoce a zeleniny nebo špikování masa. Micro-Dent Technology, délka čepele 130 mm.
Japonský plátkovací nůž Slice/Sashimi 210 mm ze série Kanetsugu Miyabi Isshin. Je skvělou volbou při krájení, plátkování a špikování, a při přípravě hovězího...
Japonský univerzální nůž Paring 90 mm ze série Miyabi Isshin. Krájejte ovoce a zeleninu bez rozmačkání a deformace. Vhodný také pro vykosťování, špikování nebo kuchání ryb...
nůž na ovoce a zeleninu Petit 140mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli...
Nůž Utility Suncraft DAWN LIMITED EDITION 04/06 japonský univerzální nůž šéfkuchaře/ky Utility 150 mm. Jádro z práškové oceli SG2 - Black Coating. Oktagonová rukojeť z...
Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka...