Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka ostří 90 mm
Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka ostří 135 mm
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu...
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu...
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu...
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu...
Kuchyňský nůž Petty od Sakai Takayuki. Čepel ze 33 vrstev oceli damasteel s jádrem z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu. Délka čepele 120 mm.
Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Petty s nepřilnavým povrchem Kurokage. Jádro z oceli VG10, s tvrdostí HRC 60-61. Osmihranná rukojeť z wengewood, bolster z buvolího rohu....
Japonský kuchařský nůž Petty 150 mm s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10, tvrdost HRC 60-62. Délka čepele 150 mm.
KC-923 Nakiri 165 mm, nůž na zeleninu a ovoce Kanetsune YH-3000 series & japonský nůž na ovoce a zeleninu & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC...
nůž na ovoce a zeleninu Petit 130mm Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli Takefu V...