KC-535 Yanagiba 300 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61...
KC-545 Hon-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť...
KC-540 Takobiki 300 mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva...
KC-553 Usu-Deba 120 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť...
KC-546 Hon-Deba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť...
KC-544 Hon-Deba 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť...
KC-543 Hon-Deba 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť...
KC-542 Hon-Deba 135 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť...
Nastavení