Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto 180 mm ze série Miyabi Isshin je určen pro krájení, plátkování, čištění a špikování masa. krájení a zpracování ovoce a...
Kuchařský nůž Chef/Gyuto s čepelí z oceli AUS-8 a délkou ostří 210 mm, ze série Miyabi Isshin je ideálním nožem pro krájení, plátkování, čištění a špikování masa,...
Univerzálním nožem Utility 150 mm ze série Miyabi Isshin se můžete pustit do krájení ovoce a zeleniny bez rozmačkání a deformace surovin. Zvládnete také vykosťování,...
Japonský univerzální nůž Paring 90 mm ze série Miyabi Isshin. Krájejte ovoce a zeleninu bez rozmačkání a deformace. Vhodný také pro vykosťování, špikování nebo kuchání ryb...
Japonský plátkovací nůž Slice/Sashimi 210 mm ze série Kanetsugu Miyabi Isshin. Je skvělou volbou při krájení, plátkování a špikování, a při přípravě hovězího...
Nůž Santoku 170 mm ze série Miyabi Isshin je všestranný nůž, který je ideální pro krájení, plátkování, vykosťování, špikování nebo kuchání ryb a drůbeže, ...
Univerzální nůž Utility 120 mm ze série Miyabi Isshin, se kterým nakrájíte ovoce a zeleninu bez rozmačkání a deformace. Zvládne také vykosťování, špikování, kuchání ryb a...
Kód: 2001
Tento web používá soubory cookies a osobní údaje k personalizaci reklam a měření jejich účinnosti. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.