Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Dellinger Blue Stone VG-10 Damascus s čepelí z japonské damaškové oceli VG10 a rukojetí ze stabilizovaného tyrkysu. Ideální pro krájení,...
Kuchařský nůž Chef/Gyuto ze série Dellinger Carbon Fragment s čepelí z damaškové oceli a rukojetí z karbonu. Ideální pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení masa,...
Japonský kuchařský nůž Gyuto ze série SHIUN VG-2 je skvělým nože na maso a zeleninu. S jádrem z japonské oceli VG-2 a oktagonovou rukojetí z japonského dubu. Délka ostří...
Japonský kuchařský nůž WA-Kengata Gyuto od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 190 mm. 33 vrstev damasteel oceli, jádro...
Japonský kuchařský nůž WA-Gyuto od Sakai Takayuki s osmihrannou rukojetí ze dřeva zelkova, bolsterem z mahagonu a délkou čepele 210 mm. 33 vrstev damasteel, jádro z oceli VG10,...
Japonský nůž Slicer Grand Chef Takayuki je ideální pro krájení a plátkování masa, ryb, zeleniny a ovoce. Čepel je vyrobena ze švédské nerezové oceli BOHLER-UDDEHOLM. Délka...
Japonský všestranný kuchařský nůž Masahiro MSC Chef je nezbytností každého kuchaře. Díky ergonomické rukojeti z antibakteriálního dřeva pakkawood a 155 mm dlouhé čepeli z...
Japonský univerzální kuchařský nůž Masahiro MV-H Chef. Drážky na čepeli zabraňují přilepení potravin při krájení. 180 mm dlouhá čepel je vyrobena z vysoce uhlíkové nerezové...
Kiritsuke / Chef 210 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD...
Japonský kuchařský nůž Chef od Sakai Takayuki. 33 vrstev oceli damasteel, jádro z ocel VG10, tvrdost HRC 60-62. Rukojeť z mahagonu, délka čepele 240 mm.