Japonský nůž Chef/Gyuto Suncraft SENZO ENTRÉE 200 mm
Kód produktu: EN-03
Japonský nůž Chef/Gyuto Suncraft SENZO ENTRÉE 200 mm
Loading...

Japonský nůž Chef/Gyuto Suncraft SENZO ENTRÉE 200 mm

Kód produktu: EN-03

Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Suncraft SENZO Entreé s jádrem z oceli AUS-8, vloženým mezi vrstvy nerezové oceli. Západní rukojeť z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Robustní nůž pro krájení, plátkování a čištění masa, ovoce a zeleniny. Délka ostří 200 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (2 ks)
18.3.2025
2 759 Kč 2 280 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž Gyuto/Chef Suncraft SENZO Entrée

Robustní, velmi ostrý japonský nůž z japonské oceli AUS-8 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel nože poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

Materiály použité pro výrobu nožů SENZO Entrée, byly vybrány tak, aby se maximalizovala ostrost a odolnost nožů proti opotřebení. Voděodolná rukojeť z černé Pakka-wood je vhodná i pro vysoké hygienické standardy vyžadované v restauracích a jídelních provozech.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Gyuto/Chef:

Celková délka: 325 mm
Délka ostří: 200 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 151 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.151 kg
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Suncraft SENZO ENTRÉE
Produkt naleznete v této kategorii
Senzo Entrée

Suncraft Co., Ltd. je japonská společnost založená v roce 1948 ve městě Seki v prefektuře Gifu. Seki je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů. Tato oblast je často označována jako "město čepelí" díky své bohaté historii v kovovýrobě a řemeslném zpracování oceli.

#showmore#