Nůž Chef Sabaki Honesuki (Kanto Style) 150mm, SAKAI TAKAYUKI
Kód produktu: 10041
Nůž Chef Sabaki Honesuki Kanto Style 150mm, SAKAI TAKAYUKI
Loading...

Nůž Chef Sabaki Honesuki (Kanto Style) 150mm, SAKAI TAKAYUKI

Kód produktu: 10041

Japonský nůž šéfkuchaře Sabaki Honesuki Grand Chef Takayuki je ideální pro manévrování kolem kostí, ořezávání a přesné řezy v úzkých místech při dělení masa a vykosťování. Čepel je vyrobena ze švédské nerezové oceli BOHLER-UDDEHOLM. Délka čepele 150 mm, západní rukojeť POM se třemi nýty.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (1 ks)
17.4.2025
3 399 Kč 2 809 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský řeznický nůž Sabaki Honesuki - Kanto style

Řeznický nůž Honesuki je vyroben z nerezové švédské oceli BOHLER-UDDEHOLM s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Honesuki (vykosťovací nůž), také známý jako "Sabaki"- dvojitý úkos, se používá k oddělení masa od kostí. Typ Kaku (také známý jako východní typ) má čepel trojúhelníkového tvaru. Typ Maru (také známý jako západní typ) má čepel a rukojeť, které jsou stejné. Honesuki Kaku je nůž především určený k dělení a vykosťování drůbeže. Jedná se o tuhé a robustní nože s velmi ostrou a špičatou špičkou.

Nůž je velmi účinný pro manévrování kolem kostí, ořezávání a přesné řezy v úzkých místech. I když jsou nože silnější a stabilnější, nejsou určeny k řezání kostí, ale slouží k otevření drůbeže překonáním chrupavek a kloubů. Mnoho profesionálních řezníků a kuchařů dává přednost noži jako je tento kvůli jeho univerzálnosti. Je to také velmi svižný nůž. Jeho jednoduchý aerodynamický design, ho dělá příjemným a lehkým - ale pozor! Je velmi snadné se s tímto divochem pořezat, pokud se vám smekne ruka!

Čepel je vyrobena z kvalitní švédské nerezové oceli BOHLER-UDDEHOLM. Tato nerezová ocel má vynikající odolnost proti korozi a houževnatost, tvrdost je cca HRC 58. Základní a jednoduchá rukojeť z materiálu POM má vynikající přilnavost a vysokou odolnost proti opotřebení. Fulltangová konstrukce (čepel nože prochází celým nožem a rukojeť je pronýtována 3 nýty) zaručuje celkovou konstrukční pevnost.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.17 kg
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 101-150 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Grand Chef TAKAYUKI
Produkt naleznete v této kategorii
Grand Chef - BOHLER-UDDEHOLM Swedish Steel