Nůž Chef Sabaki Honesuki (Kanto Style) 150mm, SAKAI TAKAYUKI
Kód: 10041Související produkty
Detailní popis produktu
Japonský řeznický nůž Sabaki Honesuki - Kanto style
Řeznický nůž Honesuki je vyroben z nerezové švédské oceli BOHLER-UDDEHOLM s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Honesuki (vykosťovací nůž), také známý jako "Sabaki"- dvojitý úkos, se používá k oddělení masa od kostí. Typ Kaku (také známý jako východní typ) má čepel trojúhelníkového tvaru. Typ Maru (také známý jako západní typ) má čepel a rukojeť, které jsou stejné. Honesuki Kaku je nůž především určený k dělení a vykosťování drůbeže. Jedná se o tuhé a robustní nože s velmi ostrou a špičatou špičkou.
Nůž je velmi účinný pro manévrování kolem kostí, ořezávání a přesné řezy v úzkých místech. I když jsou nože silnější a stabilnější, nejsou určeny k řezání kostí, ale slouží k otevření drůbeže překonáním chrupavek a kloubů. Mnoho profesionálních řezníků a kuchařů dává přednost noži jako je tento kvůli jeho univerzálnosti. Je to také velmi svižný nůž. Jeho jednoduchý aerodynamický design, ho dělá příjemným a lehkým - ale pozor! Je velmi snadné se s tímto divochem pořezat, pokud se vám smekne ruka!
Čepel je vyrobena z kvalitní švédské nerezové oceli BOHLER-UDDEHOLM. Tato nerezová ocel má vynikající odolnost proti korozi a houževnatost, tvrdost je cca HRC 58. Základní a jednoduchá rukojeť z materiálu POM má vynikající přilnavost a vysokou odolnost proti opotřebení. Fulltangová konstrukce (čepel nože prochází celým nožem a rukojeť je pronýtována 3 nýty) zaručuje celkovou konstrukční pevnost.
K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.
#ShowMore#
Parametry nože Sabaki Honesuki:
Celková délka: | 265 mm |
Délka ostří: | 150 mm |
Délka rukojeti: | 115 mm |
Hmotnost: | 170 g |
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | Grand Chef - BOHLER-UDDEHOLM Swedish Steel |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.17 kg |
čepel typ oceli: | monokompozitní |
délka ostří: | 101-150 mm |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.