Nůž Gyuto (Chef) 210 mm - Hokiyama - Sakon Ginga
Kód produktu: 152470

Nůž Gyuto (Chef) 210 mm - Hokiyama - Sakon Ginga

Kód produktu: 152470

Japonský univerzální kuchařský nůž Gyuto Sakon Ginga od Hokiyama, Japan. S ultra ostrým řezným jádrem z japonské oceli Gingami No.3 a rukojetí z Pakka-wood se třemi nýty. Tento nůž je ideální pro krájení a čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Délka ostří 210 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (1 ks)
17.4.2025
4 699 Kč 3 883 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský kuchyňský nůž Gyuto Sakon Ginga

Krásný a všeobecně použitelný nůž z oceli Gingami No.3 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Robustní těžký nůž s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití jako je krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.

Sakon Ginga nůž Gyuto 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Gingami No.3, (Hitachi Metals Ltd.), což je velmi jemná korozivzdorná ocel, která dokáže dosáhnout ostrosti hran a retence okrajů jako oceli s vysokým obsahem uhlíku. Je velmi oblíbená u profesionálů, ale i domácích kuchařů. Její broušení (ostření) je snazší než u oceli VG-10. Vnější povrch je z SUS-405 clad steel.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Gyuto:

Celková délka: 335 mm
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 192 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.192 kg
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Hokiyama - Sakon Ginga
Produkt naleznete v této kategorii
Sakon Ginga "Nashiji Bright"

Hokiyama je japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí v městě Tosa v prefektuře Kóči a má bohatou historii sahající až do roku 1919. Společnost kombinuje tradiční japonské kovářské techniky s moderními technologiemi, aby vytvořila nože, které jsou ceněny jak profesionálními kuchaři, tak domácími nadšenci do vaření.

#showmore#