Nůž Gyuto/Chef Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime 210 mm
Kód produktu: 152240
Nůž Gyuto/Chef Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime 210 mm
Loading...

Nůž Gyuto/Chef Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime 210 mm

Kód produktu: 152240

Japonský nůž Gyuto/Chef ze série Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime s extra ostrým jádrem z oceli AUS8, vloženým mezi 3 vrstvy damaškové oceli. Délka ostří 210 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
17.4.2025
3 299 Kč 2 726 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Všestranný nůž Gyuto z oceli AUS8 s tradičním designem

Název MURAKUMO je převzat od legendárních mečů AMENO MURAKUMO z japonských mýtů. Důlkovaný povrch čepeli připomíná "shromažďující se mraky" což je původní význam japonského slova MURAKUMO. Spodní plocha čepeli pod hřebenovou linií je dokončena tradiční metodou "Kumorashi" broušení kamenným práškem.

Překrásný všeobecně použitelný nůž Gyuto z legované molybden-vanadiové oceli AUS8 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Robustní kuchařský (kuchyňský) nůž s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití jako je krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Gyuto:

Celková délka: 325 mm
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 210 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.21 kg
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime
Produkt naleznete v této kategorii
Sakon Murakumo "Tsuchime"

Hokiyama je japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí v městě Tosa v prefektuře Kóči a má bohatou historii sahající až do roku 1919. Společnost kombinuje tradiční japonské kovářské techniky s moderními technologiemi, aby vytvořila nože, které jsou ceněny jak profesionálními kuchaři, tak domácími nadšenci do vaření.

#showmore#