Japonský nůž Gyuto 210mm Kanetsune KC-200 Series
Kód produktu: KNTN-KC-202
Japonský nůž Gyutou 210mm Kanetsune KC-200 Series
Loading...

Japonský nůž Gyuto 210mm Kanetsune KC-200 Series

Kód produktu: KNTN-KC-202

Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune KC-200 series s čepelí s jádrem z oceli VG-10 HRC 60-62, vloženým mezi 33 vrstev damaškové oceli. Rukojeť je vyrobena z materiálu POM, se třemi nýty. Délka ostří 210 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
19.3.2025
4 539 Kč 3 751 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Nůž šéfkuchaře Gyuto ze série Kanetsune KC-200

Velmi ostrý nůž Gyuto ze série Kanetsune KC-200 series s jádrem z oceli VG-10 vloženým mezi 33 vrstev damaškové oceli, s rukojetí z POM materiálu (acetalová pryskyřice). Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Gyuto je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a klasická rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

K noži doporučujeme zakoupit tento dřevěný kryt - saya.

Parametry nože:

Celková délka: 335 mm
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 193 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.193 kg
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Kanetsune KC-200 Series
Produkt naleznete v této kategorii
KC-200 series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#