nůž Gyuto/Chef 200 mm Kanetsugu PRO-J Hammer
Kód: 6005Související produkty
Detailní popis produktu
Kuchyňský nůž Chef Kanetsugu PRO-J Hammer
Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Dlouhá čepel s ostrým hrotem na konci je ideální pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Chef je velmi oblíbený při porcování a přípravě sašimi - ostrý hrot se zaryje do ryby a snadno ji rozřízne.
Čepel nožů je tvořena jádrem z oceli ZA-18, které je vloženo mezi 2 vrstvy dvou nerezových ocelí AUS-2. Čepel je při výrobě speciálně chlazena (až -70°C), tzv. Sub- Zero procesu. Je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Právě proto je čepel velmi tvrdá a houževnatá. Dokonale vyvážená zúžená čepel japonského tvaru má třpytivý hammered vzor, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení ingrediencí k čepeli. Velmi dlouho si zachovává ostrost a výborně se hodí k broušení na vodních kamenech.
#ShowMore#
Rukojeť je vyrobena z přírodního černěného palisandrového dřeva. Díky dvojitému nýtování je čepel s rukojetí dokonale spojená, stabilní a pevná. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.
Parametry nože Chef:
Celková délka: | 330 mm |
Délka ostří: | 200 mm |
Délka rukojeti: | 125 mm |
Hmotnost: | 215 g |
Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00! |
Doporučení a údržba
|
|
Upozornění Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. |
Ostření kuchyňského nože
pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Čištění kuchyňského nože:
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.Doplňkové parametry
Kategorie: | PRO-J Hammer-eye forged blade |
---|---|
Hmotnost: | 0.215 kg |
čepel typ oceli: | 3 vrstvá |
délka ostří: | 151-200 mm |
typ rukojeti (střenky): | ergonomická - západní typ |
typ nože: | Chef / Gyuto / Kiritsuke |
série: | Kanetsugu PRO-J Hammer |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.