Nůž Gyuto/Chef 200 mm - KIYA UMEJI Japan
Kód produktu: 3-2

Nůž Gyuto/Chef 200 mm - KIYA UMEJI Japan

Kód produktu: 3-2

Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Cheft vyrobený japonským mistrem Fumio Murakamim. Čepel je vyrobena z oceli Takefu V1 Steel. Délka čepele 200 mm, rukojeť z ebenového dřeva se třemi nýty.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (1 ks)
30.4.2025
6 999 Kč 5 784 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef Kiya UMEJI Tokyo - Fumio Murakami

Velmi ostrý japonský nůž pro šéfkuchaře 200 mm KIYA Umeji Japan. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a příjemná rukojeť asijského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným.

Každý z nožů od Mr. Fumio Murakami byl vyroben a nabroušen ručně řemeslníkem, který své dovednosti zdědil od svého otce. Tajemství oceli, výroby nožů a nožířských dovedností se dědí již po šest pokolení. Nože KIYA Umeji Japan jsou vyráběny se znalostmi získanými při výrobě proslulých japonských mečů. Tyto nože jsou opravdu velmi ostré, flexibilní a neporovnatelné. O těchto nožích se říká že "mají duši".

Čepel je vyrobena z oceli Takefu V1 steel. Západní 3x pronýtovaná rukojeť je vyrobena z ebenového dřeva. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.151 kg
EAN: 8594195880179
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: KIYA UMEJI
Všechny parametry

KIYA je jedna z nejstarších japonských společností specializujících se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a nástrojů. Založena v roce 1792 v Edo (dnešní Tokio), KIYA má více než 200 let zkušeností a tradice v kovářském řemesle.

#showmore#