Japonský nůž Gyuto/Chef 210 mm Kanetsune Damascus Namishibuki series
Kód produktu: KNTN-KC-812

Japonský nůž Gyuto/Chef 210 mm Kanetsune Damascus Namishibuki series

Kód produktu: KNTN-KC-812

Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Namishibuki series. Čepel nože je složena ze 101 vrstev damaškové oceli s jádrem z vysokořezné práškové oceli o tvrdosti HRC 60,5-61,5. Oktagonová rukojeť z černého Plywood, doplněna červenou mikartou. Luxusní dřevěná krabice, japonská saya ze dřeva magnólie. Délka ostří 210 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (3 ks)
24.4.2025
10 815 Kč 8 938 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Namishibuki

Velmi ostrý japonský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune Damascus Namishibuki series z japonské damaškové oceli. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Gyuto je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a oktagonoá rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů.

Namishibuki

V českém překladu to znamená „vlny na vodní hladině“. A když se zadíváte na atraktivní damaškovou čepel, tak skutečně vypadá jako vlny na hladině oceánu. Je složena ze 101 vrstev damaškové oceli s jádrem z vysokořezné práškové oceli o tvrdosti HRC 60,5-61,5. Japonská tradiční oktagonová rukojeť „八角 柄“ je vyrobena z černého dřeva Plywood a je vkusně doplněna červenými proužky z micarty, na konci rukojeti je vyrytý znak Kanetsune. Způsob uchycení čepele rukojeti Etsuke je zde tzv. naražení na trn, kdy se čepel zahřeje a narazí se do rukojeti. Tento nůž je dodáván v luxusní dřevěné krabici s japonskou sayou (dřevěný kryt na čepel), který je vyroben ze dřeva magnolie s tradiční povrchovou úpravou "Kuro-Ishime".

Parametry nože:

Celková délka: 348 mm
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 140 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.14 kg
EAN: 4956856728123
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): oktagonal - osmihranná
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Kanetsune Damascus "Namishibuki" series
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Namishibuki series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#