Nůž Gyuto/Chef 210 mm Kanetsune KC-100 Series
Kód produktu: KNTN-KC-102
Nůž Gyuto/Chef 210 mm Kanetsune KC-100 Series
Loading...

Nůž Gyuto/Chef 210 mm Kanetsune KC-100 Series

Kód produktu: KNTN-KC-102

Japonský kuchařský nůž Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-100 s jádrem z oceli VG-10, 33 vrstev damaškové oceli. Klasická rukojeť z Plywood se třemi nýty. Délka ostří 210 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
19.3.2025
4 499 Kč 3 718 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Gyuto/Chef ze série Kanetsune KC-100

Velmi ostrý japonský nůž Gyuto ze série Kanetsune KC-100 series. Hřbet nože Gyuto a jeho ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Gyuto je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.

Serie nožů Kanetsune KC-100 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití damaškové oceli VG-10 a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z japonské oceli VG-10 je kryto z každé strany 16 vrstvami dvou nerezových ocelí různých tvrdostí. Závěrečným leptáním povrchu nože vzniká viditelná struktura jednotlivých vrstev, která symbolizuje rozbouřené moře. Klasická západní rukojeť z Plywood je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

K tomuto noži doporučujeme zakoupit tento dřevěný kryt - saya.

Parametry nože:

Celková délka: 335 mm
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 170 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.17 kg
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Chef / Gyuto / Kiritsuke
série: Kanetsune KC-100 Series
Produkt naleznete v této kategorii
KC-100 series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#