Japonský nůž Honesuki-Kaku 150mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series
Kód produktu: KNTN-KC-750
Japonský nůž Honesuki-Kaku 150mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series
Loading...

Japonský nůž Honesuki-Kaku 150mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series

Kód produktu: KNTN-KC-750

Japonský vykosťovací nůž Honesuki-Kaku ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series s čepelí z verginská uhlíkové oceli SK-95 , HRC 60-61. Klasická ergonomická západní rukojeť je vyrobena z černého Plywood, se třemi nýty. Délka ostří 150 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
24.4.2025
2 112 Kč 1 745 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský kuchařský nůž Honesuki-Kaku ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series

Kuchařský univerzální nůž Honesuki-Kaku ze série Kanetsune Honsho Kanemasa E-series. Honesuki (vykosťovací nůž), také známý jako Sabaki - dvojitý úkos, se používá k oddělení masa od kostí. Typ Kaku má čepel trojúhelníkového tvaru. Honesuki Kaku je nůž především určený k dělení a vykošťování drůbeže. Jedná se o tuhé a robustní nože nože s velmi ostrou špičkou. Nůž je velmi účinný pro manévrování kolem kostí, ořezávání a přesné řezy v úzkých místech. I Když jsou nože silnější a stabilnější, nejsou určeny k řezání kostí, ale slouží k otevření drůbeže překonáním chrupavek a kloubů. Mnoho profesionálů řezníků a kuchařů dává přednost tomuto noži právě kvůli jeho univerzálnosti.

Série nožů Kanetsune Honsho Kanemasa E-series kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli SK-95 a moderní technologie vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi ručně vyráběnými noži. Díky sníženému obsahu uhlíku je čepel nejen cenově dostupnější, ale také o něco tvrdší a méně náchylná k odštípnutí, přičemž si stále zachovává skvělé vlastnosti vysokouhlíkové čepele. Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Klasická západní rukojeť z černého Plywood je spojena s ostřím 3 nýty, což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Parametry nože:

Celková délka: 264 mm
Délka ostří: 150 mm
Délka rukojeti: 114 mm
Hmotnost: 157 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.157 kg
EAN: 4956856727508
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 101-150 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Boning - vykosťovací
série: Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Honsho Kanemasa E-series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#