Japonský řeznický nůž Honesuki-Maru 140mm Kanetsune Meat Procesing Series
Kód produktu: KNTN-KC-335
Japonský řeznický nůž Honesuki-Maru 140mm Kanetsune Meat Procesing Series
Loading...

Japonský řeznický nůž Honesuki-Maru 140mm Kanetsune Meat Procesing Series

Kód produktu: KNTN-KC-335

Japonský profesionální řeznický nůž Honesuki-Maru ze série Meat Processing Knife Series z oceli SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, HRC 60-61. Rukojeť je vyrobena z Palisandru, se třemi nýty. Délka ostří 140 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (4 ks)
24.4.2025
2 399 Kč 1 983 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský řeznický nůž Honesuki-Maru ze série Meat Processing Knife

Série nožů od japonského výrobce Kanetsune, která se přímo hodí pro řeznické práce, to je Meat Processing Knife Series. Tento nůž je z japonské oceli SKD-12 a byl vyroben v japonském městě nožů Seki City pro potravinářský průmysl. Jedná se o velmi praktický a skvěle tvarovaný nůž vyrobený z kvalitních materiálů. Ocel použitá v těchto nožích je kalena na tvrdost 60-61 HRC a má vynikající houževnatost a životnost ostří. Tvar Honesuki-Maru, to je tzv. podivín mezi noži. Stačí se podívat a hned poznáte, že je prostě odlišný. Jeho profil je zvláštní, připomíná prohnutý luk. Ostří začíná plynulým přechodem se střenkou v jednotné geometrii. Je navržen tak, aby jej bylo možné držet „shora“ což je způsob držení nože při zpracování visícího masa – zpracování ve visu. V nouzi ho lze také uchopit jako běžný vykosťovací nůž a použít pro méně specifické práce.

Mnoho profesionálních řezníků a kuchařů dává přednost noži jako je tento kvůli jeho univerzálnosti. Je to také velmi svižný nůž. Jeho jednoduchý aerodynamický design, ho dělá příjemným a lehkým, ale pozor, je velmi snadné se s tímto divochem pořezat, pokud se vám smekne ruka.

Parametry nože:

Celková délka: 335 mm
Délka ostří: 140 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 130 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.13 kg
EAN: 4956856723357
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 101-150 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Paring / Petty
série: Kanetsune Meat Procesing Series
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Meat Processing Knife series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#