Japonský nůž Kawahagi 170 mm Kanetsune Meat Procesing Series
Kód produktu: KNTN-KC-334
Japonský nůž Kawahagi 170 mm Kanetsune Meat Procesing Series
Loading...

Japonský nůž Kawahagi 170 mm Kanetsune Meat Procesing Series

Kód produktu: KNTN-KC-334

Japonský profesionální řeznický nůž Kawahagi ze série Meat Processing Knife Series z oceli SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, HRC 60-61. Rukojeť je vyrobena z Palisandru, se třemi nýty. Nůž je určen na stahování kůže jatečních zvířat. Délka ostří 170 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (3 ks)
23.4.2025
2 399 Kč 1 983 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský řeznický nůž Kawahagi ze série Meat Processing Knife

Série nožů od japonského výrobce Kanetsune, která se přímo hodí pro řeznické práce, to je Meat Processing Knife Series. Kawahagi je jméno pro tento nůž, který se používá na stahování kůže jatečních zvířat. Těmto nožům se také říká skinner. Jejich čepel je obloukovitě protažená vzhůru, má dlouhé ostří a velký oblouk na konci čepele zmenšuje nebezpečí proříznutí kůže při stahování. Materiál čepele je japonská ocel SKD-12 s vysokým podílem uhlíku. Ta zajišťuje vynikající a dlouhotrvající ostří s tvrdostí 60-61 HRC. Základní jednoduchý tvar rukojetí má vynikající přilnavost. Fulltangová konstrukce s rukojetí z Palisandru je určena pro použití ve velmi náročných podmínkách.

V japonštině je Kawahagi jméno pro druh ploché ryby (právě její tvar připomíná tvar čepele) žijící v písku, která se nachází v japonských pobřežních oblastech. Dosahuje délky 20 až 30 centimetrů a její maso má velmi jemnou a delikátní chuť. Vzhledem k tomu, že se loví pouze v období od konce října do začátku prosince, jedná se o velmi drahou sezónní pochoutku. S nožem Kawahagi z této série budou pro vás i ty nejjednodušší úkoly povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a klasická rukojeť ze dřeva Palisandru, vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Parametry nože:

Celková délka: 280 mm
Délka ostří: 170 mm
Délka rukojeti: 110 mm
Hmotnost: 130 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.13 kg
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
série: Kanetsune Meat Procesing Series
Produkt naleznete v této kategorii
Meat Processing Knife series

Kanetsune Seki je renomovaná japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí ve městě Seki v prefektuře Gifu, které je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů, což mu vyneslo přezdívku "město čepelí".

#showmore#