Nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Sakon Murakumo - Tsuchime
Kód produktu: 152540
Nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Sakon Murakumo - Tsuchime
Loading...

Nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Sakon Murakumo - Tsuchime

Kód produktu: 152540

Japonský nůž na zeleninu Nakiri ze série Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime s extra ostrým jádrem z oceli AUS8, vloženým mezi 3 vrstvy damaškové oceli. Délka ostří 165 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
30.4.2025
3 399 Kč 2 809 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Nůž na zeleninu Nakiri Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime

Název MURAKUMO je převzat od legendárních mečů AMENO MURAKUMO z japonských mýtů. Důlkovaný povrch čepeli připomíná "shromažďující se mraky" což je původní význam japonského slova MURAKUMO. Spodní plocha čepeli pod hřebenovou linií je dokončena tradiční metodou "Kumorashi" broušení kamenným práškem.

Překrásný všeobecně použitelný kuchyňský nůž Nakiri 165 mm z legované molybden-vanadiové oceli AUS8 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. NAKIRI je tradiční japonský nůž na zeleninu s praktickým a stylovým designem. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Dokonale vyvážená čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový vzor) dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Nakiri:

Celková délka: 290 mm
Délka ostří: 165 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 195 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.22 kg
EAN: 8594195880100
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Nakiri - na zeleninu
série: Hokiyama-Sakon Murakumo Tsuchime
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Sakon Murakumo "Tsuchime"

Hokiyama je japonská společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a řezných nástrojů. Sídlí v městě Tosa v prefektuře Kóči a má bohatou historii sahající až do roku 1919. Společnost kombinuje tradiční japonské kovářské techniky s moderními technologiemi, aby vytvořila nože, které jsou ceněny jak profesionálními kuchaři, tak domácími nadšenci do vaření.

#showmore#