Nůž Nakiri 170 mm - KIYA Suminagashi Damascus 11 layers
Kód produktu: 3-131
Nůž Nakiri 170 mm - KIYA Suminagashi Damascus 11 layers
Loading...

Nůž Nakiri 170 mm - KIYA Suminagashi Damascus 11 layers

Kód produktu: 3-131

Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri ze série KIYA Suminagashi Black 11-layers s ostrým jádrem z japonské oceli Takefu V special grade a oktagonovou rukojetí ze santalového dřeva. Ideální nůž krájení zeleniny a ovoce. Délka ostří 170 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (4 ks)
18.3.2025
4 599 Kč 3 801 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský kuchyňský nůž Nakiri KIYA Suminagashi

Velmi ostrý japonský nůž na zeleninu Nakiri ze série KIYA Suminagashi Black 11 layers. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 170 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

Při výrobě nožů KIYA Suminagashi Black 11 layers se využívá tradiční kovářské techniky Echizen. Ohřev na dřevěném uhlí se dřevem z borovice a následné kalení vdechnou oceli život! Takto vzniká nůž s mramorovým vzorem s 11 vrstvami damaškové oceli.

Octagonová rukojeť je vyrobena ze santalového dřeva. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Nakiri:

Celková délka: 310 mm
Délka ostří: 170 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 150 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.15 kg
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): oktagonal - osmihranná
typ nože: Nakiri - na zeleninu
série: KIYA Suminagashi Damascus 11 layers
Produkt naleznete v této kategorii
Suminagashi Black ( Damascus ) 11-layers

KIYA je jedna z nejstarších japonských společností specializujících se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a nástrojů. Založena v roce 1792 v Edo (dnešní Tokio), KIYA má více než 200 let zkušeností a tradice v kovářském řemesle.

#showmore#