nůž Paring 3" (70mm) Dellinger Rose-Wood Damascus

Kód: XZ-B27RW3
Značka: Dellinger
999 Kč –20 % 799 Kč 660 Kč bez DPH
✅ Skladem (>5 ks)
Gravírování ?
nůž na ovoce a zeleninu Paring 3" (70mm) Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood & délka čepele 70 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 3“ ( 70 mm ) série Dellinger Rose-Wood Damascus

Může být malý, ale má smrtící kousnutí !
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 3“ ze série Dellinger Rose-Wood Damascus ( délka ostří 70 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře.
Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.


.

Rukojeť západního stylu je vyrobena ze dřeva Rose-Wood (palisandr) a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti.

.

Délka rukojeti:         90 mm
Délka čepele:          70 mm
Celková délka:       170 mm
Hmotnost:                90 g

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

 

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli vg10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

 

Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli, nebo dřeva je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.


Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 3“ Dellinger Rose-Wood Damascus z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: ROSE WOOD series
Hmotnost: 0.09 kg
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 0-100 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Paring / Petty
série: Dellinger Rose-Wood Damascus

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: