Nůž Petit 130 mm - KIYA Damascus 11 layers
Kód produktu: 3-172
Nůž Petit 130 mm - KIYA Damascus 11 layers
Loading...

Nůž Petit 130 mm - KIYA Damascus 11 layers

Kód produktu: 3-172

Japonský kuchyňský nůž na ovoce a zeleninu Petit od KIYA Japan s jádrem z japonské oceli Takefu V special grade a oválnou rukojetí ze dřeva magnolie. Ideální nůž na okrajování ovoce a zeleniny nebo špikování masa. Délka ostří 130 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (2 ks)
24.4.2025
2 499 Kč 2 065 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Japonský nůž Petit na okrajování ovoce, zeleniny a masa od kováře Tosiki Nanbu

Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce, zeleniny a masa Petit s jádrem z japonské oceli Takefu V special grade je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože, když potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

Při výrobě nožů KIYA se využívá tradiční kovářské techniky Echizen. Ohřev na dřevěném uhlí se dřevem z borovice a následné kalení vdechnou oceli život! Takto vzniká nůž s mramorovým vzorem s 11 vrstvami damaškové oceli.

Oválná rukojeť je vyrobena ze dřeva magnolie. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Petit:

Celková délka: 260 mm
Délka ostří: 130 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Hmotnost: 80 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.08 kg
EAN: 8595705400351
čepel typ oceli: damašková
délka ostří: 101-150 mm
typ rukojeti (střenky): oválná - asijský typ
typ nože: Paring / Petty
série: KIYA Suminagashi Damascus 11 layers
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
malé a loupací nože

KIYA je jedna z nejstarších japonských společností specializujících se na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů a nástrojů. Založena v roce 1792 v Edo (dnešní Tokio), KIYA má více než 200 let zkušeností a tradice v kovářském řemesle.

#showmore#