nůž plátkovací Sujihiki 240 mm - Hokiyama - Sakon Ginga

Kód: 152870
Značka: Hokiyama
4 699 Kč 3 883 Kč bez DPH
Vyprodáno
Gravírování ?
Položka byla vyprodána…
nůž Sujihiki (plátkovací) 240 mm & Hokiyama Sakon Ginga & extra ostré jádro z japonské oceli Gingami No.3

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

nůž Sujihiki (plátkovací) 240 mm - Hokiyama-Sakon Ginga

.


Překrásný všeobecně použitelný nůž Slicer (Sujihiki) z oceli GINGAMI No.3 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně.

.
Délka rukojeti:        115 mm
Délka ostří:             240 mm
Celková délka:       370 mm         
.
Sakon Ginga Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Gingami No.3, (Hitachi Metals Ltd.) je velmi jemná korozivzdorná ocel, která dokáže dosáhnout ostrosti hran a retence okrajů jako oceli s vysokým obsahem uhlíku. Je velmi oblíbená u profesionálů, ale i domácích kuchařů. Její broušení ( ostření ) je snazší než u oceli VG-10. Vnější povrchov je z SUS-405 clad steel.
.
Rukojeť je vyrobena z materiálu Pakka-wood se 3 nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Pakka-wood je vodotěsný, nepromokavý a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál Pakka-wood nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

 

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli GINGAMI No.3 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

Vyrobeno v Japonsku !

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sakon Ginga "Nashiji Bright"
Hmotnost: 0.2 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: