Japonský nůž Santoku Suncraft SENZO ENTRÉE 167 mm
Kód produktu: EN-02
Japonský nůž Santoku Suncraft SENZO ENTRÉE 167 mm
Loading...

Japonský nůž Santoku Suncraft SENZO ENTRÉE 167 mm

Kód produktu: EN-02

Japonský kuchařský nůž Santoku ze série Suncraft SENZO Entreé s jádrem z oceli AUS-8, vloženým mezi vrstvy nerezové oceli. Západní rukojeť z materiálu Pakka-wood se třemi nýty. Všestranný kuchařský nůž, skvělý pro řezání, krájení a mletí. Délka ostří 167 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (3 ks)
21.5.2025
2 599 Kč 2 148 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž Santoku Suncraft SENZO Entrée

Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a Nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů.

Materiály použité pro výrobu nožů SENZO Entrée, byly vybrány tak, aby se maximalizovala ostrost a odolnost nožů proti opotřebení. Voděodolná rukojeť z černé Pakka-wood je vhodná i pro vysoké hygienické standardy vyžadované v restauracích a jídelních provozech.

K noži doporučujeme zakoupit pouzdro nebo ochranu ostří.

Parametry nože Santoku:

Celková délka: 290 mm
Délka ostří: 167 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 143 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.143 kg
EAN: 4971884937613
čepel typ oceli: 3 vrstvá
délka ostří: 151-200 mm
typ rukojeti (střenky): ergonomická - západní typ
typ nože: Santoku
série: Suncraft SENZO ENTRÉE
výroba: Japonsko
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Senzo Entrée

Suncraft Co., Ltd. je japonská společnost založená v roce 1948 ve městě Seki v prefektuře Gifu. Seki je proslulé svou více než 800letou tradicí ve výrobě mečů a nožů. Tato oblast je často označována jako "město čepelí" díky své bohaté historii v kovovýrobě a řemeslném zpracování oceli.

#showmore#