Japonský nůž Sashimi/Yanagiba 210 mm Sekiryu Japan
Kód produktu: PO-2500400
Japonský nůž Sashimi/Yanagiba 210 mm Sekiryu Japan
Loading...

Japonský nůž Sashimi/Yanagiba 210 mm Sekiryu Japan

Kód produktu: PO-2500400

Kuchařský japonský nůž Sashimi/Yanagiba ze série Sekiryu Stainles Steel s čepelí z nerezové oceli 420 J2 a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva topolu. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. Délka čepele 210 mm.

Detailní informace

Gravírování ?
Můžeme doručit do
✅ Skladem (>5 ks)
29.4.2025
549 Kč 454 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Nůž Sashimi/Yanagiba od Sekiryu Japan

Ostrý japonský nůž Sashimi/Yanagiba z kvalitní nerezové oceli 420 J2 HRC 53(+/-) byl vyroben ve městě Seki, které je známé výrobou nožů po celém světě. Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek.

Ergonomická rukojeť ve tvaru písmene D je vyrobena ze dřeva topolu. Vždy je navržena pro vynikající ruční ovládání.

Parametry nože:

Celková délka: 325 mm
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 79 g

#ShowMore#

Parametry produktu:

Hmotnost: 0.079 kg
EAN: 4541319113037
čepel typ oceli: monokompozitní
délka ostří: 201-250 mm
typ rukojeti (střenky): D rukojeť
typ nože: Yanagiba / Sashimi
Produkt naleznete v této kategorii
Sekiryu Stainles Steel 420 J2

Sekiryu je japonská značka specializující se na výrobu kuchyňských nožů a nástrojů. Nože Sekiryu jsou často považovány za cenově dostupnou volbu pro ty, kteří chtějí vyzkoušet japonské kuchyňské nože bez nutnosti velké investice. Značka kombinuje tradiční japonské řemeslné techniky s moderními výrobními postupy, aby vytvořila produkty vhodné pro každodenní použití v kuchyni.

#showmore#